Huwelijk

Wil je een frisse bruidsreportage met oog voor detail? Marieke wil jullie vastleggen zoals jullie zijn. Jullie persoonlijkheid legt ze vast met behulp van jullie expressie. Willen jullie humor, een hobby of liefde voor een bepaalde omgeving vastleggen dan ligt hier een kans om te benutten in een fotoreportage. Of misschien willen jullie juist persoonlijke trouwfoto’s in een sfeer en stijl die niemand van jullie verwacht. Met het samenstellen van een trouwreportage zijn ongelofelijk veel mogelijkheden om jullie photoshoot uniek en persoonlijk te maken. Marieke helpt jullie bij het bepalen van de juiste sfeer en setting. De bruidsreportage wordt na de grote dag immers door heel veel mensen bekeken, er wordt veel naar gevraagd en het komt ook later geregeld nog eens uit de kast.

Nadat jullie zijn bijgekomen van de mooiste dag, is het mogelijk om een persoonlijk ontworpen trouwalbum te laten maken. Marieke maakt een uniek en persoonlijk ontwerp en legt dit aan jullie voor. De opmaakkosten zijn € 195,- incl BTW. De drukkosten worden bepaald aan de hand van het formaat en dikte. Natuurlijk kan ik een indicatie geven hiervoor.

De prijs voor het fotograferen van deze bijzondere dag is € 1300,- (incl.21% BTW en excl. reiskosten boven de 25 km vanaf Grave)Hierin is inbegrepen: de mooiste foto's in hoge resolutie (afdrukbaar tot formaat van ca. A4) op een usb stick in een mooi houten doosje voorzien van een lasergravure. De foto's zijn ook te bestellen op groot formaat prints op diverse materialen.

Er is ook een mogelijkheid tot het laten ontwerpen van een persoonlijke trouwkaart.  

 

Hieronder vind je een aantal voorbeelden en door te klikken op de foto zal deze automatisch vergroot worden.