The making off..... plezier & passie, een programma van RTL4

19. 04. 02
posted by: Marique
Hits: 105

 

The making off

Benieuwd naar de beelden, van de opnames voor het RTL4 programma Plezier & Passie, van afgelopen zaterdag? Hierbij alvast een kijkje achter de schermen!

Ga jij bijna trouwen of ken je iemand anders die je een leuke shoot gunt? Win een pre-wedding shoot!!!
Like de pagina van Marique, de ontwerpstudio,
tag je vrienden & deel 14 april een selfie met Marieke op tv, onder de post van Marique, de ontwerpstudio!
Extra kans maken? Deel deze video!

Dus hou de Facebookpagina in de gaten en kijk zondag 14 april om 16.00 uur op RTL 4 naar het programma Plezier & Passie

Uit de geplaatste foto’s wordt maandag 15 april een winnaar gekozen!

Met dank aan:
Joyce Jansen, Niels Kamp, Troostbloemen, Bella Bellezza Bruid & Beauty, Nadia KarsseboomSabine Wamelink

 

Final_Marieke.mp4 from Marieke on Vimeo.

Plezier en Passie

19. 04. 01
posted by: Marique
Hits: 95

 

Plezier en Passie! from Marieke on Vimeo.

Marieke is gefilmd voor het programma plezier en passie van RTL 4.

We hebben daarbij een leuke actie bedacht. Nieuwsgierig? Bekijk dit filmpje.

 

Terugblik op een geslaagde opening

15. 10. 22
posted by: Marique
Hits: 408

2 oktober opende Marique, de ontwerpstudio officieel haar deuren.

We kijken terug op deze druk bezochte dag door middel van deze video.

Marique, De Ontwerpstudio opent haar deuren in Mill

15. 09. 22
posted by: Marique
Hits: 896

MILL – Fotograaf en ontwerpster Marieke Janssen opent op 2 oktober haar foto- en ontwerpstudio aan de Wilhelminastraat 19 in Mill. Het is voor haar een droom die uitkomt, als jong meisje fantaseerde ze al over een eigen studio. Nu is het zover. Inwoners van Mill en omgeving zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Als klein meisje liep ze al met een schetsboek onder haar arm. Altijd tekenen en ontwerpen. “Ik hoefde geen beroepskeuzetest te doen na mijn middelbare school, ik ging natuurlijk naar het Grafisch Lyceum. Dagelijks moest ik 2,5 uur reizen om vanuit Grave in Eindhoven te komen maar ik wilde geen moment missen. Al mijn energie stak ik in mijn droom om ontwerper te worden.”

Haar fanatisme werd uiteindelijk beloond met een diploma. Sinds haar opleiding maakt Marieke met veel passie ontwerpen voor huisstijlen, websites maar ook voor geboortekaarten en wenskaarten. In 2001 wordt haar eigen bedrijf ‘Marique, De Ontwerpstudio’ geboren. Wat vindt ze zo leuk aan het beroep van ontwerpster en fotograaf? “Het contact met mensen en ze uiteindelijk blij maken met een mooi eindresultaat, daar krijg ik energie van.”

Het is niet alleen bij ontwerpen gebleven. Marieke wist nog een passie eigen te maken. “Voor mijn creaties wilde ik het liefste eigen beeld gebruiken, daarom ben ik in 2005 gestart met professionele fotografie.” Dat brengt haar passies vormgeving & fotografie nu samen in één bedrijf: ‘Marique, de Ontwerpstudio’.

De Fotovilla
Het bedrijf zit aan Wilhelminastraat 19 in Mill, ook wel bekend als de Fotovilla. Hoe ben je op deze plek terechtgekomen? “Puur toeval. Mijn schoonouders kwamen namelijk bij de Fotovilla voor pasfoto’s. Marieke vertelde dat ze op zoek was naar iemand die haar fotostudio ‘Foto Marieke’ over wilde nemen. De studio viel lastig te combineren met hun succesvolle Fotovilla en de onderwaterfotografie. Mijn schoonouders maakten er meteen werk van en gaven Marieke en Maykel de tip om mij eens te bellen. Zo is het balletje gaan rollen.”

Dat betekent dus dat ‘Marique, de Ontwerpstudio’ de werkzaamheden van ‘Foto Marieke’ overneemt. “’Foto Marieke’ is voor veel mensen een bekend adres. Ik ga haar diensten overnemen, aan de kwaliteit verandert niets. Het aanbod is simpelweg uitgebreid nu ik het over heb genomen. De Fotovilla met de onderwaterfotografie blijft gewoon zelfstandig bestaan.”

Alle bestaande diensten blijven dus behouden maar het assortiment is flink uitgebreid met onder andere bruidsfotografie, portretfotografie, kinder- en babyfotografie en het aanbod van persoonlijk ontworpen kaarten, huisstijlen en websites. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe foto- en ontwerpstudio? Kom gerust eens langs bij ‘Marique, de Ontwerpstudio’!

Opening op 2 oktober
De opening van ‘Marique, de Ontwerpstudio’ is op 2 oktober vanaf 18 uur.

Geslaagde beurs Trouwen en zo in Uden

14. 11. 05
posted by: Marique
Hits: 450

Op 18 en 19 oktober heeft Marique op de beurs Trouwen en zo gestaan in Uden samen met tintels. Het was een geslaagd weekend.  Ben je niet geweest en heb je de beursactie gemist? Niet getreurd!

Neem contact met me op op 06-30708078 en ik zal kijken naar een passende aanbieding.

 

 

Heinart

14. 05. 08
posted by: Marique
Hits: 458

Mooie foto's mogen van Hein van Houten. Hij zal exposeren van 10 juni tot 1 juli in the Agora Gallery in New York.

12,5 jaar bestaan

14. 05. 08
posted by: Marique
Hits: 441

Deze maand bestaat Marique, de ontwerpstudio alweer 12,5 jaar. Dat betekent 12,5% korting bij een reservering in deze maand. Vermeld bij je aanvraag dat je gebruik wilt maken van deze mooie korting.

Omdat het toch wel een mijlpaal is heeft er onlangs heeft er een mooi artikel gestaan in de Arena lokaal.