Uniek en onderscheidend in fotografie en ontwerp

16. 09. 28
posted by: Marique
Hits: 791

Marieke is in 2001 gestart met haar ontwerpstudio in Grave en is nu een jaar gevestigd aan de Wilhelminastraat 19 in Mill.

Marieke is zowel op de zakelijke markt als de consumentgerichte markt actief en werkt met grote passie aan logo’s, huisstijlen, folders, advertenties, websites, trouw- en geboortekaarten, bruidsreportages, geboortefotografie, portretfotografie... en ga zo maar door: Marieke's werkterrein is breed. Toch herkent ze een rode draad in al deze disciplines: ze wil haar klant leren kennen.

Persoonlijk

Marieke: “Ik luister graag naar de klant, stel vragen en verdiep me in de klant en het product… Zo krijg ik gevoel met de klant en de persoonlijke wensen en vertaal dit naar een verrassend ontwerp. Mij gaat het om momenten vangen, emoties vastleggen. Iets creëren dat heel dicht bij de klant staat. Alleen dan haal ik het beste uit mezelf maar ook uit de opdracht.” Haar passie zie je terug in al haar producten, steeds met een scherp oog voor detail. Niet voor niets herkennen veel mensen Marieke's stijl: kleurrijk, soms gedurfd, persoonlijk, maar niet standaard.

Bruidsreportage

“Ik ben van mening dat een geslaagde bruidsreportage alle hoogtepunten van de dag moet hebben, en dat zijn er nogal wat. De dag begint al voor het aankleden van de bruid, maar indien mogelijk ook van de bruidegom, het ophalen van de bruid, die blik als men elkaar voor het eerst ziet, de ceremonie, het aansnijden van de taart en natuurlijk een unieke reportage waarin we foto’s maken van het bruidspaar samen op een bijzondere locatie.” 

Meer

Maar wat voor een bruidsreportage geldt, geldt ook voor die love-shoot, gezinsshoot of new born shoot. Marieke maakt foto's van alle onvergetelijke momenten in het leven. Zo mooi en puur als het maar kan zijn.

Totaalpakket

Het unieke van Marique, de ontwerpstudio is de combinatie van fotografie en ontwerp. Hierdoor kan ze voor bijvoorbeeld een trouwdag een trouwkaart ontwerp maken en deze stijl doorvoeren op bijvoorbeeld een receptieboek, ceremonieboekjes en trouwalbum.

Samenwerking

Ontwerpen is één ding, maar een brochure of een website moet ook worden gevuld. Marieke werkt samen met verschillende tekstschrijvers en webbouwers. Met haar inzet, de visie en wensen van de klant en de samenwerking met deze kanjers wordt het project compleet opgeleverd en blijft de klant altijd betrokken bij het proces en eindresultaat.

Groot formaat prints en inlijstwerk

Een mooie foto van het gezin of die ene foto van een bijzondere reis mag natuurlijk gezien worden. Daar is men trots op. Marieke verzorgd inlijstwerk op elk gewenst formaat. Ook grootformaat afdrukken op bijvoorbeeld plexiglas, alu-dibond of canvas kan ze verzorgen. Marieke stelt hoge eisen aan de kwaliteit die elke foto verdiend.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens langs bij ‘Marique, de Ontwerpstudio’ aan de Wilhelminastraat 19 in Mill of bel 06 - 30 70 80 78